Ta spletna stran ne uporablja piškotkov in ne sledi obiskovalcem.

 
   
 

Detektivska pustolovščina "Kje so moje sladkarije?"


Mladi Hanzi je zelo sladkosneden otrok. V svoji sobi pred starši skriva male sladke zakladke, ki ga potolažijo, ko mu je dolgčas.

Pred kratkim je šel za nekaj dni na počitnice k prijatelju. Njegova mama je prav takrat imela napad pospravljanja, ki se mu ni izognila niti Hanzijeva soba. O, ti smola! Odkrila je vse Hanzijeve sladkarije!

Po prvem šoku se je odločila, da najdenega ne bo pojedla (lahko se zredi, ali še huje, dobi mozolje …), niti vrgla v smeti (konec koncev je to Hanzijevo, a ne?). Tuhtala je in tuhtala, in kot prava mama našla rešitev: Počitnic je konec, Hanziju bo prav prišlo malo možganske telovadbe!

Ubogi Hanzi … Ko se je vrnil s počitnic, ga je doma pričakala soba, polna ključavnic, šifer in ugank.

Malo je čudno gledal, potem pa se pogumno lotil izziva. In veste kaj? Uspelo mu je. Našel je svoje zaloge, a zgodilo se je nekaj nenavadnega. Nič več mu ni bilo dolgčas in sladkarije mu naenkrat niso več dišale. Pravzaprav je dobil odlično idejo …

Prosil je svojo hudomušno mamo za pomoč in skupaj sta sladkarije ponovno dobro skrila. Potem pa sta na detektivsko pustolovščino povabila Hanzijeve prijatelje.Hanzi je prijazen fant in tudi ti si lahko njegov prijatelj. Ampak samo, če uspešno razrešiš vse uganke in odkleneš vse ključavnice. Prideš poskusit? 

 

Kontakt

Trg mladosti 6, 3320 Velenje
mladi.detektivi@gmail.com
031 497 237 | 040 830 826

 
  © 2015 All Rights Reserved | Design by W3layouts